ΕΛ | ΕΝ

πατήστε enter για να αναζητήσετε



Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τριών σημαντικών έργων για το λιμάνι του Λαυρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Το έργο αυτό, εκτός του ότι είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του ΟΛΛ Α.Ε, υπολογίζεται ότι θα αναπτύξει περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας και θα συνεισφέρει στην τοπική αγορά περί τα 30 εκ. ευρώ πρόσθετο τζίρο.

Σημειώνεται ότι το έργο αυτό είχε εξαγγελθεί καταρχάς από τον πρώην Υπουργό, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και υπήρχε δέσμευση του κου Πρωθυπουργού ότι θα υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Για την τελική έγκριση του έργου οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εργάστηκαν εντατικά με συντονιστή τον Γενικό Γραμματέα                             κ.  Ευάγγελο Κυριαζόπουλο ώστε να υλοποιηθεί η δέσμευση του κύριου Πρωθυπουργού,  με την υπογραφή του σημερινού Υπουργού Ναυτιλίας κου Χρήστου Στυλιανίδη.

Η Διοίκηση του ΟΛΛ ΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστο Στυλιανίδη και τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή τους και δεσμεύεται ότι θα εργαστεί εντατικά με τον Μέτοχο (ΤΑΙΠΕΔ) για την κατά το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων.